dilluns, 14 de setembre de 2015

Acomiadaments a les Escoles Bressol de Llinars del Vallés.


El dia 8 de Setembre la Fundació Pere Tarrés va cridar a Barcelona els equips de les Escoles Bressol que gestiona a Llinars del Vallés per comunicar qui estava acomiadat i qui continuava aquest curs. 
La mesura es prenia arran de la decisió de l'Ajuntament de tancar l'Escola Bressol Petits Infants de Llinars del Vallés per tal “d'optimitzar” els recursos públics .
Els criteris econòmics van ser també les raons adduïdes per la Fundació per acomiadar quatre treballadores (una dona de 60 anys, dues germanes i una treballadora amb reducció de jornada per conciliació familiar).
Per a Comissions Obreres a la Fundació Pere Tarrés ,tant per les formes com pel perfil de les persones afectades, li sembla un clar distanciament dels valors que la Entitat diu representar en el sector.
Demanem la derogació de les comunicacions d'acomiadaments i l'obertura d'un procés de consultes amb les treballadores afectades per buscar la seva recol.locació. 
També volem aprofitar per demandar a l'Entitat que reconegui com a desplaçament el canvis indefinits de centre de treball. Incloent la necessitat de preavisar, les despeses per desplaçament, dietes i permisos laborables.
 Secció Sindical CCOO Fundació Pere Tarrés

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Sector de treball