dimarts, 7 d’abril de 2020

Què hem fet com a CCOO a la FPT durant el COVID-19?

La Fundació Pere Tarrés ha aplicat dos ERTOS des del 13 de Març, un de forçòs a nivell d'intervenció i un altre d'estructura per caracter productiu.

Com a Secció Sindical de Comissions Obreres a la Fundació Pere Tarrés hem activat a tots els nostres Delegats/ades tant sindicals com unitaris (de Comitè d'empresa) per poder fer front a aquesta inèdita i difícil situació.
Hem assessorat a desenes de treballadores en els seus dubtes laborals en aquest moment tant complicat.

 En els espais de negociació hem proposat i aconseguit el següent:

  • Que s'incloguès en l'ERTO forçòs al personal de substitució amb contractes d'interinatge per a que no perdessin la seva feina.
  • Que en l'ERTO de productivitat es complementés el sou de totes les treballadores afectades per a que ninguna cobrès per sota dels 1000 euros.
  • Hem proposat i ajudat a totes aquelles mesures de caràcter unitari dins del Comitè que milloressin la capacitat de representació davant l'empresa (demanda d'informació recollida en l'article 64, comunicat conjunt del Comitè d'Empresa)
  • Hem denunciat tant internament davant de l'entitat com a nivell públic (xarxes socials i entrevista a TV3) el greuge comparatiu dins de la plantilla de la Fundació Pere Tarrés entre el personal d'estructura (oficines) i el d'intervenció (que es gestiona a través de licitació). Clica aquí per llegir el comunicat conjunt del Comitè d'empresa de la FPT

Per últim, volem tornar a exigir de la Fundació Pere Tarrés que assumeixi aquí i ara el compromís d'implementar mesures d'acompanyament que ajudin el personal d'intervenció  en aquests moments tant difícils i no estableixi una diferenciació entre les seves pròpies treballadores.Subscribe to our mailing list

* indicates required
Sector de treball